Onderwijsbank

Op zoek naar geaccrediteerd onderwijs over Astma en COPD? 

Bent u een zorggroep of eerstelijnsorganisatie en wilt u een nascholing organiseren over Astma/COPD? Bekijk dan het nascholingsaanbod van CAHAG in de onderwijsbank.

Het aanbod in de Onderwijsbank is in eigen beheer ontwikkeld en wordt regelmatig herzien. De inhoud is wetenschappelijk onderbouwd en de NHG-standaarden en de Zorgstandaarden COPD en Astma vormen het uitgangspunt. Het onderwijs wordt gegeven door een (regionale) huisarts die de NHG-Kaderopleiding Astma en COPD heeft gevolgd (of door een bijzonder lid van CAHAG; geen kaderhuisarts maar bijv. een longarts, praktijkondersteuner of longverpleegkundige). 

We denken ook graag met u mee als u op zoek bent naar een inhoudelijke sessie/workshop voor uw congres of symposium. 

 

Voor wie

Het onderwijsaanbod is speciaal ontwikkeld voor huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen en doktersassistenten. Bij iedere nascholing staat vermeld voor welke doelgroep(en) de nascholing is ontwikkeld. 

 

Accreditatie

Onze nascholingen zijn altijd geaccrediteerd. Bij iedere nascholing in de Onderwijsbank staat vermeld voor welke doelgroepen de accreditatie is gegarandeerd. 

 

Licentiekosten

Het onderwijs is en blijft van CAHAG. De nascholing wordt ingekocht bij CAHAG. Bij iedere nascholing in de Onderwijsbank staat het tarief (licentiekosten) en het maximaal aantal toegestane deelnemers vermeld.

Wilt u de nascholing vaker dan één keer aanbieden in hetzelfde kalenderjaar? Dan rekenen we voor de herhaling een gereduceerd tarief. Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% btw.

Lees eerst de voorwaarden

Lees eerst de voorwaarden en vul dan het aanvraagformulier in. Zorg dat het formulier minimaal zes weken voor aanvang van de cursus in het bezit is van CAHAG. 

 

Maatwerk

Wij verzorgen ook incompany en maatwerk nascholingen. Bent u benieuwd wat CAHAG voor u kan betekenen? Wij denken graag met u mee. Op maat en betaalbaar. Neem gerust contact met ons op.