Basisprincipes spirometrie

Cursus 'Basisprincipes Spirometrie'

De cursus is een e-learning die u volgt  in de digitale leeromgeving van CAHAG. In deze e-learning worden de basisprincipes van spirometrie verrichten en beoordelen in de huisartsenpraktijk besproken. 

 

Voor wie

De cursus 'Basisprincipes Spirometrie' kan gevolgd worden als uitvoerder (POH/PVK) of als beoordelaar (huisarts & verpleegkundig specialist). De informatie is toegespitst op de rol die u binnen spirometrie vervult. Met deze e-learning maakt u kennis met de basisbeginselen van de spirometrie of frist u eerder geleerde kennis op.

 

Inschrijven individuele zorgprofessionals

Aanmelden voor de e-learning 'Basisprincipes Spirometrie' kan op ieder moment. De kosten voor toegang tot deze e-learning bedragen € 45,- (BTW vrijstelling i.v.m. registratie CRKBO). Het aanmeldformulier vindt u op deze website. 

 

Vouchers kopen

Zorggroepen en eerstelijnsorganisaties kunnen voor deze e-learning vouchers kopen bedragen € 45,- excl. BTW (minimale afname is 5 vouchers). Klik op de button 'vouchers kopen' voor de aankoop. De organisator verstrekt de vouchercode aan de deelnemers. Met deze vouchercode kan de deelnemer zich kosteloos aanmelden voor de e-learning op de website van CAHAG. 

 

De deelnemer

  • ontvangt van de organisator een unieke vouchercode. Met deze code kan de deelnemer zich kosteloos aanmelden voor de cursus 'Basisprincipes Spirometrie
  • Uiterlijk zeven werkdagen ontvangt de deelnemer van CAHAG een automatisch bericht met instructies om toegang te krijgen tot de digitale leeromgeving van CAHAG. 

 

Accreditatie

Als u de e-learning goed doorlopen heeft ontvangt u 1 accreditatiepunt, mits u uw BIG-nummer of registratienummer van het betreffende kwaliteitsregister op het aanmeldformulier heeft genoteerd (KNMG, V&VN, NVvPO). Doktersassistenten en andere belangstellenden kunnen na het afronden van de e-learning een bewijs van deelname downloaden in de CAHAG leeromgeving.