E-learnings

E-learning CASPIR online 2023

Iedere maand een leerzame casus

CASPIR online is een digitale nascholing die thuis achter de laptop of tablet gemaakt kan worden. Deze geaccrediteerde (3 punten) e-learning volgt de deelnemer in de digitale leeromgeving van CAHAG. De e-learining bestaat uit 12 casussen verdeeld over één kalenderjaar. Er is 3 uur zelfstudie van toepassing, tijdsduur van de e-learning is 3 uur.

CASPIR Online kan door huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK), doktersassistenten en andere belangstellenden worden ingekocht.

E-learning Basisprincipes Spirometrie

Introductie in uitvoering en beoordeling van spirometrie

In deze e-learning leert u de basisbeginselen van spirometrie in de huisartsenpraktijk. U volgt deze e-learning in de digitale leeromgeving van CAHAG. Er is geen zelfstudie van toepassing, tijdsduur van de e-learning is 1 uur.

De e-learning Online kan door huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK), doktersassistenten en andere belangstellenden worden ingekocht

REDUX e-learning *NIEUW*

Management van longaanvallen

Deze geaccrediteerde (2 punten) e-learning draagt bij aan het herkennen van vroege symptomen van een longaanval (exacerbatie) en de inzet van een snelle behandeling hiervan bij uw patiënten met COPD. 

De e-learning volgt u in de digitale leeromgeving van CAHAG en is ontwikkeld voor huisartsen, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) en voor longverpleegkundigen. Er is geen zelfstudie van toepassing, tijdsduur van de e-learning is 1,5 - 2 uur.