Consequenties verdwijnen oude leeromgeving Nederlands Huisartsengenootschap voor CASPIR module 1 en CASPIR Online 2021 en eerdere edities

Vanaf 1 september 2022 gaat de leeromgeving van het Nederlands Huisartsengenootschap offline waarop enkele scholingen van de CAHAG staan. Graag willen we u attenderen op de consequenties hiervan voor cursisten die deze scholingen gevolgd hebben.

CASPIR Online 2021 en eerdere edities

Vanaf 1 september kunt u niet langer deze eerder gevolgde scholingen inzien via de leeromgeving. Indien u graag nog een keer informatie wilt nalezen dan raden we u aan om dat voor die tijd te doen.

CASPIR Online 2022

CASPIR Online 2022 staat in de nieuwe leeromgeving van het NHG en blijft gewoon benaderbaar op de bekende plek.

CASPIR Module 1 / opfriscursus: uitvoering en beoordeling spirometrie

Deze scholing wordt gemigreerd met behoud van voortgang naar de leeromgeving van de CAHAG. Vanaf nu is deze scholing niet langer te volgen via de leeromgeving van het NHG. Na verwachting kunt u vanaf 29-08 op leren.cahag.nl de cursus inzien en volgen. Hierbij kunt u de eerste keer inloggen met de gegevens zoals bekend bij de NHG, waarbij u gevraagd wordt om meteen een nieuw wachtwoord aan te maken. De voortgang wordt overgenomen wat betekent dat u verder kunt gaan met de scholing waar u gebleven was in de leeromgeving van het NHG. Het spijt ons dat de cursus enkele dagen niet beschikbaar is, maar dit is nodig om de migratie goed te kunnen testen.

Heeft u vragen over de scholingen neem dan contact op met onderwijs@secretariaatCAHAG.nl