CASPIR module 1-5

Voor wie

De cursus is voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en praktijkverpleegkundigen die in een praktijk het longfunctieonderzoek gaan uitvoeren en beoordelen.

 

Waar te volgen

De CASPIR module 1-5 en module 6 worden op diverse plaatsen in het land georganiseerd door een zorggroep of eerstelijnsorganisatie. Deze organisatoren werken met het cursusmateriaal van CAHAG. Dat betekent dat de cursus overal in het land dezelfde inhoud heeft. Wilt u de CASPIR module 1-5 en/of module 6 volgen? U kunt alvast kijken op het scholingsoverzicht of de CASPIR module 1-5 reeds bij u in de regio wordt georganiseerd. Staat de regio waarin u werkzaam bent er niet bij? Neem contact op met de zorggroep waarbij u bent aangesloten. U kunt zich niet rechtstreeks aanmelden bij CAHAG. 

 

CASPIR certificaat

Na het volgen van module 1 tot en met 5 krijgt de deelnemer het CASPIR certificaat. 

 

Module gemist?

Module 2 en 5 zijn bijeenkomsten op locatie. Bij verhindering of ziekte neemt u contact op met de organisatie waar u CASPIR module 1-5 volgt. Vraag naar de mogelijkheden om de module in te halen. Mocht dit niet lukken, kijk dan op het scholingsoverzicht. Zoek een organisatie die CASPIR module 1-5 aanbiedt. Neem contact op met de organisator en vraag wat de mogelijkheden zijn om de gemiste module te volgen.