CAHAG-cursusdagen verplaatst


In verband met de Corona crisis hebben we conform de richtlijnen van de overheid de CAHAG Cursusdagen van dinsdag 17 maart te Nieuwegein en donderdag 23 april te Zwolle verplaatst.  

Deze jaarlijkse landelijke cursussen voor praktijkverpleegkundigen/ praktijkondersteuners en huisartsen, zullen dit najaar plaatsvinden op donderdag 3 september in Zwolle en op dinsdag 27 oktober te Nieuwegein.


Wederom kunnen we u met trots een vernieuwd programma aanbieden met actuele workshops! Onderwerpen die net even wat anders zijn dan de reguliere onderwerpen. Workshops die al in een eerder jaar gegeven zijn, worden weer geactualiseerd of bijgesteld.


Met deze cursus willen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor goede zorg bij astma/COPD op praktijkgerichte wijze aandacht geven.


Door deze cursus als samenwerkend huisarts en praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner te volgen, kunt u zich ook samen laten inspireren en ideeën opdoen.  Er is ruime aandacht voor actuele en toekomstige ontwikkelingen en er worden praktische handvatten aangereikt om de zorg te optimaliseren.

Inschrijving

Deze ééndaagse cursus wordt gehouden op donderdag 3 september 2020 in 'de Nieuwe Buitensociëteit' te Zwolle én op dinsdag 27 oktober 2020 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Beide locaties zijn uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar (naast een NS-station of metro halte).

08.30 uur Inschrijving
09.15 uur Opening en plenaire lezing: Nieuwe ontwikkelingen astma / COPD
09.45 uur Workshopronde 1
11.10 uur Koffiepauze
11.35 uur Workshopronde 2
13.00 uur Lunchpauze
14.00 uur Plenaire lezing: Beperkte gezondheidsvaardigheden bij COPD
14.45 uur Koffiepauze

15.05 uur Workshopronde 3
16.30 uur Einde CAHAG cursusdag

Accreditatie is voor 6 uur aangevraagd bij ABC1 (GAIA), de NVvPO en kwaliteitsregister V&VN (Kwaliteitsregister V&V).

Voor meer informatie ga naar: www.cahag.nl. Voor direct aanmelden ga naar inschrijven en voor een uitgebreidere beschrijving van de workshops, zie uitgebreide workshopomschrijving.

Kies uw eigen workshops!
Voor 2020 kunt u direct de workshops kiezen die u in de desbetreffende ronde wilt volgen. Wacht dus niet te lang met opgeven want als een workshop vol is kunt u hier niet meer voor kiezen. Zo volgt u alleen workshops, die u zelf heeft gekozen!

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname bedragen € 195,- per persoon.

Algemene cursusdoelstellingen
Na de cursus kent de deelnemer:
-    De meest recente richtlijnen (NHG-standaarden Astma/COPD, Zorgstandaarden COPD en astma) en de lopende en komende ontwikkelingen rond astma/COPD.
-    Methoden en hulpmiddelen om verbeteringen in de praktijk te implementeren.


Annuleringsvoorwaarden
Na 14 dagen hanteren wij annuleringskosten. Die bepalen wij aan de hand van de datum van de scholing:

- meer dan vier weken voor aanvang van de scholing: € 35,- administratiekosten
- bij vier tot twee weken voor aanvang van de scholing betaalt u 50% van de kosten
- korter dan twee weken voor aanvang van de scholing betaalt u 100% van de kosten


U mag wel kosteloos een collega uw plaats laten innemen. Zij/hij volgt dan dezelfde workshops die u gekozen heeft. Laat ons dit per e-mail uiterlijk drie werkdagen van tevoren weten.