ONLINE CAHAG Cursusdagen --- VOL!! Aanmelden is niet meer mogelijk
Doelgroep
Huisarts, praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige
Accreditatie
6 punten (ABC1, V&VN, NVvPO)
Kosten
€195.00 per persoon
Datum

Donderdag 3 september 2020

Locatie

Het betreft hier een online congres

De richtlijnen van de overheid rondom de Corona crisis hebben ons uitgedaagd om deze dag op een andere manier te organiseren. De CAHAG Cursusdag wordt op 3 september online voor u verzorgd met behoud van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Online via Zoom

Op 3 september van 09.00 tot ongeveer 15.20 uur volgt u de cursusdag via ZOOM. Deze tool maakt het mogelijk om online te leren met behoud van interactie, vanachter uw eigen computer. Wij zorgen ervoor dat u online de weg vindt op deze dag. 

Programma en pauzes
Het programma blijft nagenoeg intact en u volgt de door u gekozen workshops. In de pauzes maakt u een praatje met uw netwerk in een chatroom, u luistert naar live muziek of u komt in beweging. Even in je eigen tuin of op balkon zitten of een wandeling met de hond maken kan natuurlijk ook!

Wederom kunnen we u met trots een vernieuwd programma aanbieden met actuele workshops! Onderwerpen die net even wat anders zijn dan de reguliere onderwerpen. Workshops die al in een eerder jaar gegeven zijn, worden weer geactualiseerd of bijgesteld.

Met deze cursus willen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor goede zorg bij astma/COPD op praktijkgerichte wijze aandacht geven.


Door deze cursus als samenwerkend huisarts en praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner te volgen, kunt u zich ook samen laten inspireren en ideeën opdoen.  Er is ruime aandacht voor actuele en toekomstige ontwikkelingen en er worden praktische handvatten aangereikt om de zorg te optimaliseren.

Accreditatie is voor 6 uur aangevraagd bij ABC1 (GAIA), de NVvPO en kwaliteitsregister V&VN (Kwaliteitsregister V&V).

Voor meer informatie ga naar: www.cahag.nl. Voor direct aanmelden ga naar inschrijven en voor een uitgebreidere beschrijving van de workshops, zie uitgebreide workshopomschrijving.

Kies uw eigen workshops!
Voor 2020 kunt u direct de workshops kiezen die u in de desbetreffende ronde wilt volgen. Wacht dus niet te lang met opgeven want als een workshop vol is kunt u hier niet meer voor kiezen. Zo volgt u alleen workshops, die u zelf heeft gekozen!

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname bedragen € 195,- per persoon.

Algemene cursusdoelstellingen
Na de cursus kent de deelnemer:
-    De meest recente richtlijnen (NHG-standaarden Astma/COPD, Zorgstandaarden COPD en astma) en de lopende en komende ontwikkelingen rond astma/COPD.
-    Methoden en hulpmiddelen om verbeteringen in de praktijk te implementeren.


Annuleringsvoorwaarden

  • De deelnemer kan schriftelijk kosteloos annuleren tot zes weken vóór aanvang van de cursus bij CAHAG.
  • Bij annulering vanaf zes tot vier weken vóór aanvang van de cursus wordt € 35,- administratiekosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering vanaf vier tot twee weken vóór aanvang van de cursus wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht.
  • Bij annulering vanaf twee weken vóór aanvang van de cursus wordt 100% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht.

U mag wel kosteloos een collega uw plaats laten innemen. Hij/zij volgt dan dezelfde workshops die u gekozen heeft.

De organisatie en de docenten hebben er veel zin in om u online te ontmoeten.


Hebt u vragen, dan horen we deze graag. Mail uw vraag naar onderwijs@secretariaatcahag.nl