ONLINE: CAHAG Cursusdag 2021
Doelgroep
Huisarts, praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige
Accreditatie
5 punten (ABC1, NVvPO en V&VN) zijn aan te vragen via het aanmeldformulier
Kosten
€150.00 per persoon
Datum

Donderdag 10 juni 2021

Locatie

Online congres

Vertrouwd en altijd actueel!


Op donderdag 10 juni 2021 organiseert CAHAG (COPD en Astma Huisartsen Advies Groep) ) de eerste van de twee jaarlijkse landelijke cursussen voor praktijkverpleegkundigen/ praktijkondersteuners, huisartsen en andere belangstellenden.


Wederom kunnen we u met trots een mooi programma aanbieden met actuele workshops! Onderwerpen die net even wat anders zijn dan de reguliere onderwerpen. Nieuw in ons programma zijn de workshops 'POH en de postcorona zorg', 'Astma en kinderen' en 'Digitaal begeleiden van longpatiënten'. Workshops die een eerder jaar gegeven zijn, worden weer geactualiseerd of bijgesteld. De nieuwe standaarden astma 2020 en COPD 2021 krijgen ruim aandacht.


Met deze cursus willen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor goede zorg bij astma/COPD op praktijkgerichte wijze aandacht geven.


Door deze cursus als samenwerkend huisarts en praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner te volgen, kunt u zich ook samen laten inspireren en ideeën opdoen. Voor actuele en toekomstige ontwikkelingen is ruim aandacht en er worden praktische handvatten aangereikt om de zorg te optimaliseren.

 

Programma

08.45 uur Digitale inloop

09.00 uur Opening cursusdag
09.15 uur Plenaire lezing: Voorzetkamers uitwisselbaar? door Paul Hagendoorn, Inhalatietechnoloog, Universiteit Groningen

09.45 uur Pauze

10.00 uur Workshopronde 1
11.00 uur Pauze
11.15 uur Workshopronde 2
12.15 uur Lunchpauze
13.00 uur Plenaire lezing: Arbeidsgerelateerde longziekten door Jos Rooijakkers, Longarts, Nederlands Kenniscentrum Arbeid en Longaandoeningen (NKAL), Utrecht
13.30 uur Pauze

13.45 uur Workshopronde 3

14.45 uur Pauze

15.00 uur Plenaire lezing: Benauwdheid bij inspanning, is het astma of wat anders? door Anja Vaessen-Verberne, kinderlongarts Amphia Ziekenhuis Breda
15.30 uur Afsluiting en einde CAHAG Cursusdag

Accreditatie is voor 5 uur aangevraagd bij ABC1 (GAIA), de NVvPO en kwaliteitsregister V&VN (Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register).

 

Inschrijving

Voor het dagprogramma en meer informatie ga naar: www.cahag.nl. Voor direct aanmelden ga naar inschrijven en voor een uitgebreidere beschrijving van de workshops, zie uitgebreide workshopomschrijving.

 

Kies uw eigen workshops!
Ook in 2021 kunt u direct de workshops kiezen die u in de desbetreffende ronde wilt volgen. Wacht dus niet te lang met opgeven want als een online workshop vol is kunt u hier niet meer voor kiezen. Zo volgt u alleen workshops, die u zelf heeft gekozen!

Kosten voor deelname 

De kosten voor deelname bedragen € 150,- per persoon.

 

Ook online zorgen we dat leren leuk blijft!

Samen met u en de docenten hopen wij er een leuke en leerzame dag van te maken. Met veel praktische tips en leerpunten om de volgende werkdag mee aan de slag te gaan.
 

Annuleringsvoorwaarden
U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dat betekent dat u binnen twee weken kosteloos een scholing kunt annuleren.

Na 14 dagen hanteren wij annuleringskosten. Die bepalen wij aan de hand van de datum van de scholing:

  • meer dan vier weken voor aanvang van de scholing: € 35,- administratiekosten
  • bij vier tot twee weken voor aanvang van de scholing betaalt u 50% van de kosten
  • korter dan twee weken voor aanvang van de scholing betaalt u 100% van de kosten

De annuleringsdatum is de dag waarop wij uw e-mail of het contactformulier ontvangen.

De annuleringskosten verrekenen wij met het bedrag dat u al betaald heeft.