CAHAG Cursusdagen 17 maart 2020 te Nieuwegein GEANNULEERD
Doelgroep
Huisarts, praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige
Accreditatie
6 punten (ABC1, V&VN, NVvPO)
Kosten
€195.00 per persoon
Datum

Dinsdag 17 maart 2020 - GEANNULEERD

Locatie

NBC Congrescentrum te Nieuwegein

CAHAG-cursusdag 17 maart gaat niet door

Door het toenemende aantal patiënten met het coronavirus in Nederland hebben wij besloten de CAHAG-cursusdag van 17 maart in Nieuwegein niet door te laten gaan en te verzetten naar het najaar. We vinden het niet verstandig een bijeenkomst die niet direct voor de patiëntenzorg noodzakelijk is en waar 180 huisartsen en POHs uit het hele land aan deelnemen, door te laten gaan. Uw patiënten zijn immers vaak kwetsbaar en huisartsen zijn onmisbaar om de continuïteit van de zorg te waarborgen.

We proberen de CAHAG-cursusdag later in het jaar alsnog te plannen. We hopen dan het hele programma in de huidige vorm te programmeren. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen we dit op onze website communiceren.

We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM, aangevuld met adviezen van andere verenigingen zoals de federatie medisch specialisten, de NVALT en de V&VN, aangezien de adviezen van het RIVM geen maatregelen behelzen die bijeenkomsten van artsen aangaan.

Natuurlijk vinden wij het enorm spijtig. Er is hard gewerkt om binnen het team een interessant en mooi programma te maken voor u. We hopen dat u begrip heeft voor ons standpunt en er in het najaar bij wil zijn.

Met hartelijke groet,

Jiska Snoeck-Stroband, mede namens het bestuur van de CAHAG

Voorzitter CAHAG