Adembenemend 15
Doelgroep
Huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen
Accreditatie
Wordt voor 10 punten aangevraagd (KNMG, NVvPO, V&VN)
Kosten
€595.00 per persoon
Datum

Donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020

Locatie

Papendal - Arnhem

Adembenemend 2020 / Tweedaagse nascholing voor koppels huisartsen en praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 wordt voor de 15e keer het tweedaagse congres Adembenemend voor de huisarts met zijn/haar praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige bij Papendal te Arnhem georganiseerd. Want samen werken is ook samen leren. De afgelopen jaren zijn veel praktijken begonnen met de implementatie van gestructureerde COPD en/of astmazorg in de huisartsenpraktijk. Afspraken waarbij de patiënt centraal staat. Tijdens Adembenemend kan de huisarts met zijn/haar POH/PVK verschillende workshops volgen waar direct concrete afspraken met elkaar gemaakt worden, of bestaande afspraken herzien. U kunt kiezen uit maar liefst 21 verschillende workshops! Ook dit jaar weer met een boeiende mix aan nieuwe en vernieuwde onderwerpen die u herkent uit de spreekkamer, bijvoorbeeld:


•  Het atopische kind, de interactie tussen eczeem, voedselallergie, hooikoorts, astma en urticaria
•  ACOS, een overschat probleem
•  Roken? Start met stoppen (NIEUW)
•  Zin en onzin van ICS bij COPD
•  COPD en hartfalen - zijn het je longen of is het je hart?

Deze tweedaagse cursus biedt u adembenemend veel praktische en verdiepende informatie en vaardigheden, gericht op implementatie van uw COPD en/of astmazorg.

 

U kunt hier de uitgebreide workshopbeschrijving downloaden. Om u een goed beeld te geven van dit congres, bekijk de promofilm.

 

Inschrijving
De nascholing start op donderdag 6 februari 2020 om 09.30 (ontvangst en inschrijving vanaf 09.00 uur) en eindigt op vrijdag 7 februari 2020 om 15.30 uur. U kunt zich alleen als koppel huisarts – POH/PVK inschrijven. Verspreid over de twee dagen neemt u als koppel deel aan zes workshops, waarvan één verplicht de masterclass "Van good practice naar best practice". Deze workshop is ook verplicht als u al eerder Adembenemend heeft gevolgd. Daarnaast bieden wij u nog twee varia en een plenair programma aan. Tenslotte geeft Papendal ons de mogelijkheid om sportief bezig te zijn. 

 

Kosten voor deelname
De kosten voor deelname aan deze volledig verzorgde tweedaagse nascholing bedragen € 595,- per persoon, (€1190,-  per duo). Dit is inclusief een overnachting van 6 op 7 februari, 1x een ontbijt, 2x een lunch, 1x een diner en een sportprogramma. Een niet genoten hotelovernachting en/of diner wordt niet in mindering gebracht op het cursusgeld. Het maximum aantal deelnemers is 100 personen (50 koppels). De betaling is direct via I-deal. U ontvangt bij de bevestigingsmail een automatisch eenkopie van de factuur.