Onderwijsbank

Nascholing over astma/COPD organiseren?

Bent u een zorggroep of eerstelijnsorganisatie en wilt u een nascholing organiseren over astma/COPD? Bekijk dan het  nascholingsaanbod van CAHAG in de onderwijsbank. Alle scholingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebruiken de NHG-Standaarden en de Zorgstandaarden COPD en Astma als uitgangspunt. De nascholing wordt ingekocht bij CAHAG. De docent is altijd een regionale kaderhuisarts astma/CODPD.

 

Workshop over astma/COPD nodig voor uw congres?

Een zorggroep of eerstelijnsorganisatie die een workshop wil geven over astma/COPD tijdens een symposium of congres, kan hiervoor een nascholing inkopen uit de onderwijsbank van CAHAG. De docent is dan een regionale kaderhuisarts astma/COPD.  

 

Voor wie

De nascholingen uit de onderwijsbank zijn voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en praktijkverpleegkundigen. Bij iedere nascholing staat de doelgroep vermeld. 

 

Aanvragen en voorwaarden

Lees eerst de voorwaarden en vul dan het aanvraagformulier in. Zorg dat het formulier minimaal twee maanden voor aanvang van de cursus in het bezit is van CAHAG. 

 

Prijzen en accreditatie

De kosten voor een nascholing staan in het overzicht. De prijzen zijn exclusief 21% btw. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven voor welke doelgroep(en) u accreditatie wilt aanvragen. De tarieven voor het aanvragen van accreditatie staan op het aanvraagformulier.

 

Maatwerk

CAHAG kan op verzoek nascholingen ontwikkelen of op maat maken. Interesse? Stuur een e-mail