Opfriscursus spirometrie

Opfriscursus Spirometrie

De opfriscursus spirometrie is een e-learning waarin de basisprincipes van spirometrie verrichten en beoordelen in de huisartsenpraktijk besproken wordt. 

 

Voor wie

Deze opfriscursus spirometrie kan gevolgd worden als uitvoerder (POH/PVK) of beoordelaar (huisarts & verpleegkundig specialist), waarbij de informatie meer toegespitst is op de rol die u binnen spirometrie vervult. Met deze e-learning frist u uw eerder geleerde kennis over de basisbeginselen van de spirometrie op.

 

Inschrijven individuele zorgprofessionals

Aanmelden voor de opfriscursus spirometrie kan op ieder moment. De kosten voor toegang tot deze e-learning bedragen € 25,-. Het aanmeldformulier vindt u op deze website. 

 

Vouchers kopen

Zorggroepen en eerstelijnsorganisaties kunnen voor de opfriscursus spirometrie vouchers kopen (minimale afname is 5 vouchers). Klik op de button 'vouchers kopen' voor de aankoop. De organisator verstrekt de vouchercode aan de deelnemers. Met deze vouchercode kan de deelnemer zich kosteloos aanmelden voor de opfriscursus op de website van CAHAG voor de opfriscursus. 

 

De deelnemer

  • ontvangt van de organisator een unieke vouchercode. Met deze code kan de deelnemer zich kosteloos aanmelden voor de e-learning 'CASPIR Module 1: een introductie in het uitvoeren en beoordelen van spirometrie'
  • Uiterlijk zeven werkdagen ontvangt de deelnemer van CAHAG een automatisch bericht met instructies om toegang te krijgen tot de digitale leeromgeving van CAHAG. 

 

Accreditatie

Als u de e-learning goed doorlopen heeft ontvangt u 1 accreditatiepunt, mits u uw BIG-nummer of registratienummer van het betreffende kwaliteitsregister op het aanmeldformulier heeft genoteerd (KNMG, V&VN, NVvPO). Doktersassistenten en andere belangstellenden kunnen een bewijs van deelname uploaden in het account van de CAHAG leeromgeving.