E-learnings

E-learning CASPIR online 2023

Iedere maand een leerzame casus

CASPIR online is een digitale nascholing die thuis achter de laptop of tablet gemaakt kan worden. Deze geaccrediteerde (3 punten) e-learning volgt de deelnemer in de digitale leeromgeving van CAHAG. De e-learining bestaat uit 12 casussen verdeeld over één kalenderjaar.

CASPIR Online kan voor huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK), doktersassistenten en andere belangstellenden worden ingekocht door een organisator, maar kan ook door de individuele zorgprofessional afgenomen worden (€ 97,50). 

 

E-learning Basisprincipes Spirometrie

Introductie in uitvoering en beoordeling van spirometrie

In deze e-learning leert u de basisbeginselen van spirometrie in de huisartsenpraktijk. U volgt deze e-learning in de digitale leeromgeving van CAHAG.

De e-learning kan voor meerdere huisartsen, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) worden ingekocht door een organisator, maar deze e-learning is ook voor € 40,- los te bestellen. 

REDUX e-learning *NIEUW*

Management van longaanvallen

Deze geaccrediteerde (2 punten) e-learning draagt bij aan het herkennen van vroege symptomen van een longaanval (exacerbatie) en de inzet van een snelle behandeling hiervan bij uw patiënten met COPD.

De e-learning volgt u in de digitale leeromgeving van CAHAG en is ontwikkeld voor huisartsen, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) en voor longverpleegkundigen. De REDUX e-learning kan worden ingekocht door bijvoorbeeld een zorggroep, maar kan ook door de individuele zorgprofessional afgenomen worden (€35,-).