E-learnings

CASPIR ONLINE

Iedere maand een leerzame casus

CASPIR online is een digitale nascholing die thuis achter de laptop of tablet gemaakt kan worden. Deze geaccrediteerde (3 punten) e-learning volgt de deelnemer in de digitale leeromgeving van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en bestaat uit 12 casussen verdeeld over één kalenderjaar. CASPIR Online kan voor huisartsen, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK), doktersassistenten en andere belangstellenden worden ingekocht door een organisator, maar kan ook door de individuele zorgprofessional afgenomen worden  (€ 87,50). 

 

CASPIR MODULE 1

Basisprincipes van spirometrie verrichten en beoordelen

Module 1 is een geaccrediteerde (1 punt) e-learning waarin de basisprincipes van spirometrie verrichten en beoordelen in de huisartsenpraktijk besproken wordt. Deze e-learning volgt de deelnemer in de digitale leeromgeving van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Module 1 kan voor meerdere huisartsen, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) worden ingekocht door een organisator, maar deze e-learning is ook voor € 25,- los te bestellen. 

 

REDUX E-LEARNIN *NIEUW*

Management van longaanvallen

Deze geaccrediteerde (2 punten) e-learning draagt bij aan het herkennen van vroege symptomen van een longaanval (exacerbatie) en de inzet van een snelle behandeling hiervan bij uw patiënten met COPD. De e-learning volgt u in de nieuwe digitale leeromgeving van CAHAG en is ontwikkeld voor huisartsen, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) en voor longverpleegkundigen. De REDUX e-learning kan worden ingekocht door bijvoorbeeld een zorggroep, maar kan ook door de individuele zorgprofessional afgenomen worden (€35,-).