E-learnings

CASPIR ONLINE

Iedere maand een leerzame casus

CASPIR online is een digitale nascholing die thuis achter de laptop of tablet gemaakt kan worden. Deze geaccrediteerde (3 punten) e-learning volgt de deelnemer nog tot eind 2022 in de digitale leeromgeving van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en bestaat uit 12 casussen verdeeld over één kalenderjaar. Vanaf 2023 volgt de deelnemer CASPIR Online in de digitale leeromgeving van CAHAG.

CASPIR Online kan voor huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK), doktersassistenten en andere belangstellenden worden ingekocht door een organisator, maar kan ook door de individuele zorgprofessional afgenomen worden (€ 90,00). 

 

OPFRISCURSUS SPIROMETRIE

Basisprincipes van spirometrie verrichten en beoordelen

De opfriscursus spirometrie is een geaccrediteerde (1 punt) e-learning waarin de basisprincipes van spirometrie verrichten en beoordelen in de huisartsenpraktijk besproken wordt. De deelnemer volgt deze e-learning in de digitale leeromgeving van CAHAG.

De opfriscursus spirometrie kan voor meerdere huisartsen, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) worden ingekocht door een organisator, maar deze e-learning is ook voor € 25,- los te bestellen. 

 

REDUX E-LEARNING *NIEUW*

Management van longaanvallen

Deze geaccrediteerde (2 punten) e-learning draagt bij aan het herkennen van vroege symptomen van een longaanval (exacerbatie) en de inzet van een snelle behandeling hiervan bij uw patiënten met COPD.

De e-learning volgt u in de digitale leeromgeving van CAHAG en is ontwikkeld voor huisartsen, praktijkondersteuners/praktijkverpleegkundigen (POH/PVK) en voor longverpleegkundigen. De REDUX e-learning kan worden ingekocht door bijvoorbeeld een zorggroep, maar kan ook door de individuele zorgprofessional afgenomen worden (€35,-).